Jehněčí kýta na majoránce má absolutně vyrovnanou chuť. Čerstvá majoránka nádherně doplňuje jehněčí maso a smetana vše výborně zjemní! Báječný rodinný oběd plný chutí a vůní.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1002.5 kcal
- Bílkoviny 79 g
- Sacharidy 23.75 g
- Tuky 63.25 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/9
To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek