Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
3,5 (39x)
18. 7. 2014
Jehněčí kýta na majoránce
Apetit
Jehněčí kýta na majoránce
Apetit


Snadné
< 90 min
3,5 (39x)

Jehněčí kýta na majoránce má absolutně vyrovnanou chuť. Čerstvá majoránka nádherně doplňuje jehněčí maso a smetana vše výborně zjemní! Báječný rodinný oběd plný chutí a vůní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1002.5 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 23.75 g
  • Tuky 63.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek