Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (48x)
18. 7. 2014
Jehněčí na víně


Snadné
> 60 min
4,2 (48x)

Pomalé pečení – na víně zvlášť – masu svědčí. Tohle jehněčí budete milovat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1269 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 103 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Proč ochutnat kůzlečí nebo jehněčí maso? Jak uvařit jehněčí, skopové a kůzlečí

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě