Suroviny
Postup
Jako první si uvaříme pudink na náplň I. Smícháme cukr, pudink, mouku a přidáme mléko, žloutky a důkladně vše promícháme. Za stálého míchání uvaříme.
Do ještě vařicího pudinku zlehka zamícháme bílkový sníh, překryjeme folií a necháme vychladit na pokojovou teplotu. Po vychladnutí do pudinku zašleháme povolené máslo a Philadelphii.
Rozdrtíme sušenky, promícháme je s lehce rozpuštěným máslem. Pokryjeme směsí dno dortové formy o průměru 26cm. Na sušenky rozetřeme 1/3 pudinkové náplně, poklademe vedle sebe cukrářské piškoty namočené v malinovém sirupu s vodou a překryjeme zbytkem pudinkové náplně.
Na náplň II. ušleháme šlehačku s moučkovým cukrem a ztužovačem. Rozetřeme na pudinkovou náplň a dáme vychladit do ledničky.
Maliny s cukrem krátce povaříme, přepasírujeme přes jemné sítko a do horké malinové šťávy zamícháme želatinový prášek, dál už nevaříme.
Vlažnou malinovou polevou přelijeme šlehačkovou vrstvu a necháme cheesecake vychladit, nejlépe do druhého dne.
Před podáváním můžeme ozdobit šlehačkou.