0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kachna nadivoko

Kachna nadivoko

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 6710 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 290 g
Tuky 983 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

kořenová zelenina 25
cibule 1 ks
máslo 6
rybízová zavařenina 5 g
pepř celý
nové koření
bobkový list
mouka pšeničná hladká
vývar
lze nahradit vodou

Postup

1

Kachnu rozdělíme na 4 části , omyjeme osušíme osolíme a obalíme lehce v mouce

2

V těžkém kastrolu na části másla opečeme kachnu do zlatova a přendáme do miska

3

Očištěnou a nakrájenou zeleninu na menší díly opečeme v kastrolu na druhé části másla podlijeme vínem a odvaříme alkohol.kachnu přendáme do kastrolu kůží nahoru a mírně podlijeme do 2/3 masa vývyrem nebo vodou a dáme do předehřáté trouby na 180 st C na 1 hodinu dusit.

4

Měkké maso vyndáme zeleninu se šťávou propasíruhjeme a ochutíme zavařeninou a kečupem Podáváme s opečenýmy brambory

Foto ilustrační, zdroj: Wikimedia.Commons.org

 
Autor: beznoska

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč