Kachní prsa na pomeranči

Kachní prsa na pomeranči

Hodnocení receptu
Průměr: 2.6 ()
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

kachní prsa
pomeranč
brandy 0.5
sůl
pepř

Prsa očistíme a kůži pravidelně nakrojíme do tvaru kosočtverců, maso namasírujeme solí a pepřem a zprudka opečeme na pánvi, nejdříve kůží do zlatova. Otočíme, přidáme nakrájený pomeranč, krátce opečeme a přilijeme brandy.

Vložíme do pekáčku i s výpekem a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 10 minut. 

Autor: Chef Parade

Apetit magazín

  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...
  • Novinky a zajímavosti

Dokonalé hranolky nejen z brambor

Když se řeknou hranolky, většinou si člověk vybaví ty bramborové. Zkusili jste ale například připravit hranolky z celeru, batátů nebo červené řepy? Vyzkoušejte netradiční hranolky a podívejte se s námi, jak docílit dokonalé chuti a...

Obchod Apetit