Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kakaová poleva na koláče s rumem

Kakaová poleva na koláče s rumem

Hodnocení receptu
4.5/5 Počet hodnocení: 14
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1651 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 199 g
Tuky 75 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

tuk 100 g
kakao 3 PL
voda 2 PL
horká
rum 3 PL
škrob PL

Postup

1

Tuk rozpustíme v mikrovlnce.

2

Až zchladne, přidáme ostatní suroviny. Vymícháme dohladka.

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...