Jak svatomartinskou husu využít do posledního sousta? Z jejích jater snadno připravíte lahodnou paštiku, která v kombinaci s ostružinami vynikne na křupavé bagetce. Dražší husí játra můžete vyměnit za kuřecí nebo krůtí a díky tomu si paštiku připravit i kdykoliv během roku.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 534.25 kcal
- Bílkoviny 28.5 g
- Sacharidy 25 g
- Tuky 32.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/11
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.