Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)
8. 11. 2024
Kanapky s paštikou a ostružinami
Apetit
Kanapky s paštikou a ostružinami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)

Jak svatomartinskou husu využít do posledního sousta? Z jejích jater snadno připravíte lahodnou paštiku, která v kombinaci s ostružinami vynikne na křupavé bagetce. Dražší husí játra můžete vyměnit za kuřecí nebo krůtí a díky tomu si paštiku připravit i kdykoliv během roku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 534.25 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 32.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.