Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)
29. 7. 2021
Kapří špalíky s pažitkovo-citronovou majonézou
Apetit
Kapří špalíky s pažitkovo-citronovou majonézou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Dejte smaženému kaprovi šanci i jindy než o Štědrém dnu. Nás tyhle dozlatova usmažené kapří špalíky očarovali na trhu a chodili jsme na ně celé léto. Jsou zkrátka prudce návykové. Určitě k nim připravte i pažitkovo-citronovou majonézu, celý pokrm totiž vyzdvihne na zcela novou úroveň.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na ochucenou majonézu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374.5 kcal
  • Bílkoviny 29 g
  • Sacharidy 21.25 g
  • Tuky 18.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/7

Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Markéta Hrubešová

Vánoce u Markéty Hrubešové? „Hlavně klid a pohoda s rodinou a skvělým jídlem.“

Markéta Hrubešová se proslavila jako herečka, ale na prknech, která znamenají svět, nebo před kamerou se objevuje čím dál méně. Mnohem častěji ji uvidíte s kuchařskou zástěrou a vařečkou v ruce. Věnuje se vaření, píše kuchařky a své gurmánství a lásku k jídlu přetavila do pracovní náplně. Jak tráví Vánoce a co nesmí chybět na slavnostní tabuli?