Kapsičky jsou nejlepší horké s roztaveným sýrem, ale oceníte je, i když vychladnou.
1 Troubu rozehřejte na 200°C a plech vyložte pečicím papírem.
2 V rendlíku nechte rozpustit máslo, přisypte mouku a umíchejte světlou jíšku. Pak do rendlíku přilévejte a zašlehávejte mléko, osolte, vařte 10 minut do zhoustnutí, odstavte a nechte zchladnout.
3 Žampiony nakrájejte na kousky a orestujte v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova, vyjměte a odložte stranou do misky. Přidejte k nim šunku, sýr, zchladlý bešamel a bylinky a promíchejte.
4 Listové těsto vyválejte na tenký plát a vykrájejte z něj kolečka o průměru asi 8–10 cm. Rozdělte na ně náplň, okraje těsta potřete prošlehaným vejcem, přehněte a stiskněte. Kapsičky rozložte na plech, potřete zbývajícím vejcem, posypte solí a pečte asi 20 minut dozlatova.