Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (17x)
18. 7. 2014
Kečup à la provençale
Apetit
Kečup à la provençale
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (17x)

Provensálský kečup? Proč ne! Klasický hutný kečup vám sice nevznikne, na druhé straně získáte skvělý základ pro omáčky i polévky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5l

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5l

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1872 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 269 g
  • Tuky 61 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010