Nová registrace Zapomenuté heslo

4,3 (12x)
5. 2. 2011
Klobásky v pikantní cibulové omáčce

Klobásky taliány u nás zavedl v 19. století italský uzenář Uggé. Masová hmota neboli dílo se koření pepřem, zázvorem, kardamomem a česnekem, plní do hovězích kroužkových střívek a pak pouze vaří, nikoli udí.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na cibulovu omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2219 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 90 g
  • Tuky 163 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Klobásky v pikantní cibulové omáčce

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

waleed-baloch-pzmIDZryioA-unsplash.jpg

Zahrada na balkoně: Pěstujte bylinky, hrášek, rajčata, batáty i jahody. Je to snazší, než byste mysleli

Bydlíte v bytě, ale rádi byste pěstovali brambory, pažitku nebo cukety? Nezoufejte! Proměňte svůj balkon v zelenou oázu plnou čerstvých bylinek, domácí zeleniny nebo šťavnatých jahod. I na malém prostoru můžete vypěstovat chutné plody a aromatické bylinky, které obohatí vaše pokrmy a přinesou radost z vlastní úrody. Tak neváhejte – zahradnictví a tržnice přetékají sazenicemi!