Recept na tyto kmínové krokety s olomouckými tvarůžky jsme získali od šéfkuchaře Lukáše Otáhala z bistra Na Kmíně, které najdete v rodinné usedlosti v Obříství nedaleko Prahy, kde se kmín dříve pěstoval.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Na bešamel
Na dokončení kroket
Na dip k podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1084.75 kcal
- Bílkoviny 36.75 g
- Sacharidy 94.75 g
- Tuky 60.5 g
Postup přípravy
- Připravte si olomoucké tvarůžky netradičně: jako tatarák, jablíčka nebo s pestem Co se zbylou bramborovou kaší? Připravte z ní další přílohu, hlavní chod nebo svačinu
Autor: Redakce, z vydání Apetit Kmínové krokety s olomouckými tvarůžky