0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1992 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 128 g
Tuky 107 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Rychlá večeře ve stylu co dům dal.

Suroviny

slunečnicový olej 1 PL
cibule 1 ks
nakrájená na tenká kolečka
chilli paprička 1 ks
červená, zbavená semen, nakrájená na proužky
koriandr čerstvý 2 ČL
rajčata cherry 300 g
brambory 500 g
nakrájené na plátky
koriandr čerstvý svazek
stonky nahrubo, lístky najemno
vejce 8 ks
prošlehaná
sůl
pepř
kmín
římský
kurkuma (mletá)
nebo kari

Ve velké pánvi s ohnivzdorným držadlem zahřejte olej a pět minut na něm doměkka smažte cibuli a polovinu chilli papriček. Vsypte koření a ještě minutu opékejte, pak přidejte rajčata, brambory a koriandrové stonky. Vejce osolte a opepřete a přelijte je rovnoměrně přes směs na pánvi a nechte osm až deset minut prohřát, aby víceméně ztuhla.

Zahřejte gril a minutu až dvě pod ním tortillu dopékejte, aby povrch sedl. Navrch pak nasypte lístky koriandru a zbývající chilli papričku. Nakrájenou tortillu podávejte se salátem.

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit