0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kotlety s kaki zavařeninou

Kotlety s kaki zavařeninou

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 346 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 12 g
Tuky 30 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemné maso odpíchne zajímavá omáčka.

Suroviny

4 ks
vepřová kotleta
rostlinný olej 2 PL
jarní cibulka 2 ks
našikmo nakrájená
zázvor (čerstvý)
čerstvý, oloupaný
rýžový ocet 0.25 hrnku
0.5 hrnku
drubeží vývar
0.33 hrnku
kaki zavařeninna
kaki kousek čerstvého ovoce na ozdobu
sójová omáčka 2 PL
1 Kotlety zprudka opečte na oleji (dobrý je arašídový) a vyjměte. Přebytečný tuk z pánve slijte, vsypte na ni cibulku a sekaný zázvor a asi minutu smažte. Přilijte ocet, odškrabte přípečky, promíchejte a svařte dohusta, asi na jednu lžíci. Přidejte vývar, zavařeninu a sójovou omáčku, promíchejte, vložte kotlety a na mírném plameni duste asi dvacet minut, až je maso křehké. Podávejte s omáčkou, ozdobené opečenými plátky kaki.

Jiné vůně
Nemusíte-li orientální štiplavost zázvoru, nahraďte jej jemně pokrájenou kedlubnou a/nebo petrželí.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit