Koule z černé čočky v kari omáčce jsou luxusní bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale také krásně vypadá. Dokonce je bezlepkové a na zahuštění jsme použili Hrašku. Ovšem jak se v receptu dočtete, jde to i bez ní.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na koule
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 617.75 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 68 g
- Tuky 24.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.