Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,2 (111x)
29. 7. 2014
Králík Braillon
Apetit
Králík Braillon
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,2 (111x)

Králík na česneku nebo na smetaně, to už je klasika. Ale časem může omrzet. Proto nabízíme recept, který vám dovolí experimentovat, a přitom neurazí ani zapřisáhlé odpůrce novot. A navíc: chutná opravdu božsky. Králík Braillon vás okouzlí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 452.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 40.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(111 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008

Související články

Bramboráky

Slavnosti Jídlo z blízka nabídnou to nejlepší z Brna

Z rodinných farem

Od 1. do 12. června budou v Brně probíhat slavnosti Jídlo z blízka. Šest předních brněnských restaurací připraví tříchodová menu, ve kterých vyniknou místní suroviny. V nabídce budou například pstruzi vylovení v říčce Punkvě, vepřové či hovězí z biofarmy v Sasově, králičí maso z farmy rodiny Kočárových, tvaroh a ručně stloukané máslo z Habří nebo sladké jahody v biokvalitě od sadaře Jiřího Kargera.

Brněnské restaurace, které nabídnou menu z regionálních surovin:

 

 

  • Boulevard
  • Hansen
  • Koshi
  • La Bouchée
  • Noem Arch
  • U Kastelána

 

Festivalový pas

Tříchodové menu budou restaurace nabízet za festivalovou cenu. Pokud chcete ochutnávat se slevou, kupte si festivalový pas. Ten vám kromě nižší ceny festivalových menu zajistí také výhodnější vstup na doprovodné akce slavností a slevy na nákup na farmářském trhu a v partnerských obchodech. Do pátku 20. května koupíte pas v předprodeji za 333 Kč, poté bude stát 444 Kč.

Více informací: www.jidlozblizka.cz

Připravila Jana Kopřivová