Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,7 (6x)
22. 11. 2024
Křehké bezlepkové koláčky
Apetit
Křehké bezlepkové koláčky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,7 (6x)

Koláčkové jednohubky skvěle zafungují o Vánocích, ale třeba i na svatbách. Jen pozor, ať jich po upečení nesníte celou mísu! Křehké bezlepkové koláčky jsou luxusní záležitostí, ať už jako vánoční cukroví, nebo jen sladká tečka k odpolední kávě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

30

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

30

Na tvarohovou náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 98.3 kcal
  • Bílkoviny 1.03 g
  • Sacharidy 12.93 g
  • Tuky 4.27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Bezlepkové pečení: Kterou mouku použít? Jsou lepší směsi nebo jednodruhové mouky? Recepty na bezlepkové cukroví: Jak ho upéct, abyste si opravdu pochutnali?

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/12

Hledáte návod, jak na dokonalé Vánoce bez zádrhelů a stresů? Prosincový Apetit vám bude v období příprav tím nejlepším pomocníkem. Nejkouzelnější svátky si s námi vychutnáte po všech směrech! Těšit se můžete na osvědčené recepty na tradiční cukroví a řadu tipů, jak vše načasovat a co přesně udělat, aby se vždy povedlo. Pokud ke klasice rádi přidáte i nové druhy, budete mít radost z originálních receptů food blogerek. Vyřešíme za vás i věčné dilema co vařit, když pečete. Využijte rozpálenou troubu, a než naplníte plechy cukrovím, upečte lahodnou večeři. Všemi svátečními dny vás provedeme krok za krokem. Zvládnete na výbornou uplést vánočku, rozvonět domov opojným vaječným likérem, uvařit dokonalou štědrovečerní večeři věrnou tradicím či upéct hodobožovou krůtu se zlatou kůrkou. Zajímá vás, co nesmí chybět na svátečním stole na Slovensku? S našimi recepty zvládnete připravit vánoční hody podle našich sousedů. Hvězdou sezony bude tentokrát voňavý perník, který zazáří nejen ve sladkých, ale i slaných receptech. Prozradíme také, jak se vyznat v aromatických rumech. Sepsali jsme pro vás i recepty, které jsou jako stvořené pro vánoční večírek. Pochopitelně nechybí ani naše tipy na vánoční dárky pro gurmány i vášnivé kuchaře. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?