Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krém ze zelených oliv

4.6/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 6519 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 41 g
Tuky 632 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Španělé říkají tomuto jednoduchému pyré pasta de aceituna. Je skvělé na světlé pečivo, jako je třeba bageta nebo ciabatta. Zkuste je na jednohubky, podávané před obědem nebo večeří, či na piknik. Pyré si můžete připravit až dva dny předem.

Související recepty

Suroviny

bez pecek
kapary 1 PL
mleté
rozdrcený
olivový olej 4 PL
extra panenský
mletý

Postup

1

Všechny přísady zpracujte v mixéru na hrubší pyré.

2

Přesuňte do misky, přikryjte a uchovejte v chladu až do podávání.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Komentáře

20.01.2016 20:36

Luxusní na topinky. Na párty měla velký úspěch.

Apetit magazín

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....