Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Kreolské maso
Kreolské maso


< 60 min
0,0 (0x)


kuřecích prsíčka lehce naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Omytou a osušenou cuketu nakrájíme na kolečka o síle asi 3 mm.
Do misky si připravíme marinádu: smícháme 200 ml bílého jogurtu s 1 lžící olivového oleje, 1 ? 2 kávovými lžičkami koření Kreolská směs a solí. Do marinády dáme maso, promícháme a necháme v chladu odpočinout alespoň 20 minut.

Na hlubší pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání opékáme marinované maso. To potrvá asi 7 minut. Na druhé pánvi, na velmi malém množství oleje, opečeme plátky cukety z obou stran, kterými obložíme hotové maso. Solíme až po upečení.
Podáváme s rýžovými nudlemi, nebo zeleninovým salátem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu