Najít ten nejlepší recept na makronky není pro začátečníky jednoduché. Avšak tyto kropenaté makronky jsou bez cukrového rozvaru a díky použití tzv. ‚švýcarské metody‘ (rozpuštění cukru v bílcích nad vodní lázní) získají potřebnou stabilitu – a už to je další krůček k úspěchu. Efektní kropenaté zdobení můžete k jiné příležitosti vynechat a případně přidat potravinářské barvivo už při šlehání sněhu.
Suroviny
Na 20-30 kousků
Suroviny
Na 20-30 kousků
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 90.47 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 8.67 g
- Tuky 5.73 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/4
Přivítejte s dubnovým Apetitem, který vychází už 17. 3. 2022, definitivní příchod jara, a užijte si ty nejbarevnější velikonoční svátky! V novém čísle si na své přijde bez přehánění opravdu každý. Těšit se totiž můžete na pestré jarní polévky, vejce ve všech podobách, pokrmy z mladého masa i ty zcela bezmasé, které si bez obav můžete dopřát i během půstu, receptovou ochutnávku z naší nové Bezlepkové kuchařky, sváteční hostinu i jídla pro všední den, kdy není času nazbyt, dezerty, jejichž příprava je výzvou, ale i takové, se kterými si poradí i nezkušený začátečník... Nechybí ani absolutní velikonoční klasiky – kopřivová hlavička, nadýchaný beránek s vaječným likérem, kynuté jidáše a vláčný mandlový mazanec, k němuž jsme připravili i velký manuál, s jehož pomocí se vám už pokaždé zaručeně povede na jedničku. Pomůžeme vám i s tolik potřebným jarním úklidem v domácnosti a prozradíme vše, co potřebujete vědět o vejcích. Apetit, napsáno s chutí.