Krůtí guláš připravíte raz dva. Nepotřebujete na něj příliš ingrediencí, a pokud vynecháte kajenský pepř, můžete ho s klidem servírovat i dětem. Jako přílohu autorka receptu doporučuje rýži, ale jistě bude chutnat i s krajícem čerstvého chleba.
Suroviny
rostlinný olej
2
PL
cibule
1
ks
česnek
3
stroužky
krůtí prsa
500
g
rozmarýn
1
PL
sušený
sůl
kečup
2
PL
fazole červené
1
konzerva
kajenský pepř
Postup
1
Na oleji nechte zpěnit nasekanou cibuli a česnek. Přidejte maso, rozmarýn, osolte a opékejte.
2
Přidejte kečup, podlijte trochou vody a duste doměkka.
3
Nakonec vsypte fazole, případně ještě dosolte a podle chuti přidejte kajenský pepř. Nechte ještě společně prohřát a podávejte s rýží.
Foto: PXhere.com