Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
0,0 (0x)
11. 8. 2016
Not published! KRŮTÍ KEBAB S PETRŽELOVOU SALSOU
KRŮTÍ KEBAB S PETRŽELOVOU SALSOU


Snadné
0,0 (0x)

Krůtí maso nakrájíme na menší kousky a naložíme ho do marinády z kardamomu, skořice, kapky vinného octa a olivového oleje. Necháme asi hodinku marinovat.

Kousky masa napícháme na jehly a dáme grilovat na cca 15 minut.

Mezitím připravíme petrželovou salsu – v míse smícháme nasekanou petrželku, na kostičky nakrájená rajčata (bez dužiny), na plátky nakrájenou cibuli, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, promícháme.

Upečené maso stáhneme z jehel, dochutíme kouskem másla a solí a přelijeme salsou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu