Dokonale krémová kukuřičná polévka pyšnící se krásnou barvou a opojně vonící kari kořením si vysloveně říká o další element v podobě krevet opečených na másle. Nezapomeňte na bylinky, dodají polévce svěžest a šmrnc. Pokud vás zajímají další obměny, inspirujte se videem Pavla Berkyho, který polévku podle našeho receptu uvařil, a přidal pár svých tipů.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 303.25 kcal
- Bílkoviny 26.75 g
- Sacharidy 34 g
- Tuky 9.75 g
Postup přípravy
- Vývary, krémy i barevné kostičky: Polévky, které si vaše děti zamilují Khao Soi: Recept na thajskou polévku, která předčí ramen i pho Polévka je grunt! aneb recepty na polévky z celého světa
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/9
Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.