Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (3x)
25. 9. 2024
Kukuřičný salát s ředkvičkami
Apetit
Kukuřičný salát s ředkvičkami
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (3x)

Výborný kukuřičný salát s ředkvičkami podávejte k masu (třeba steaku), ale i grilovanému sýru nebo prostě jen tak. Chybějící bílkoviny můžete dodat rozdrobenou fetou. Rázem získáte sytou večeři plnou zeleniny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 132.25 kcal
  • Bílkoviny 2.25 g
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Ředkvičky udělají z obyčejného sendviče křupavý zážitek

Ředkvičkové listy nevyhazovat! Skvěle se hodí do polévek, pesta, omelet i smoothie

Většina z nás je bezmyšlenkovitě odkrajuje a vyhazuje. Přitom ředkvičkové listy jsou plné chuti, vitaminů a kulinárních možností. Ať už jste milovníci bezodpadového vaření, nebo prostě chcete vyzkoušet něco nového, ředkvičkové listy si zaslouží vaši pozornost. Jsou výborné do polévek, skvěle chutnají v pestu a překvapí vás i v omeletách nebo smoothie. Poradíme vám, jak je správně zpracovat, aby vynikla jejich chuť i potenciál.