Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kuře s pečenou zeleninou z jednoho pekáče

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kuře s pečenou zeleninou z jednoho pekáče

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

kuře 1 ks
olivový olej 100 ml
česnek 3
bobkový list 2 ks
pórek 4 ks
rajčata 1 ks
sloupnuté
brambory 12 ks
tymián 4
víno bílé 250 ml
sůl špetka
pepř špetka

 

Použijte velký a hluboký pekáč, rozehřejte troubu na 180 °C, nalijte olivový olej a na něj položte na šest dílů rozporcované kuře. Ochuťte solí a pepřem a pečte 30–40 minut. Potom do pekáče přidejte všechny ostatní ingredience.

 
2

Přikryjte pekáč alobalem a vložte zpátky do trouby. Pečte dalších 45 minut, potom sejměte fólii a  dopékejte dalších 30 minut, kuře při tom polévejte vypečenou šťávou.

Autor: marta13

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit