Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
0,0 (0x)
12. 8. 2016
Not published! KUŘECÍ KŘÍDLA S TYMIÁNEM
KUŘECÍ KŘÍDLA S TYMIÁNEM


Snadné
0,0 (0x)

Nejdříve si připravíme marinádu: v míse smícháme olej, sójovou omáčku, citronovou šťávu, nakrájený česnek, tymián, sůl a pepř. K marinádě přidáme okrájená křídla (odkrojíme poslední nejslabší část, která by se na ohni rychle pálila) a promícháme. Přikryjeme je alobalem a necháme ideálně přes noc marinovat.

Pak vložíme na gril – nejdříve ze strany, kde je kůže, pak otočíme. Zbytek marinády vlijeme do malého kastrůlku a necháme ohřát na grilu. Do ohřáté marinády nasekáme jarní cibulku a vložíme hotová křidýlka. Na závěr pokapeme citronovou šťávou a podáváme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu