Kuřecí teriyaky je klasická čína jak má mnoho lidí rádo. Základem je omáčka z Worcetru zalitá bílým vínem. Kuřecí proužky si obalíme v mouce solamilu a dáme osmažit. Přípravíme si zeleninu na másle. Základem může být cibule, mrkev, houby, a jiná kořenová zelenina. Do spařené zeleniny přilejeme omáčku z Worcestru a necháme vařir na mírno.Přidáme osmažené kuřecí proužky a zamícháme vše dohromady. Jako přílohu můžeme podávat rýži nebo kus-k.us
Suroviny
Porce
2
Suroviny
Porce
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 259 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 22.5 g
- Tuky 4 g