Jednoduchá večeře, kterou zvládnete uvařit během chviličky. Kuskus můžete navíc doplnit zakysanou smetanou, čerstvým pestem nebo jinou zálivkou. Stejně tak můžete obměňovat zeleninu podle aktuální nálady i úrody – zkuste příště přidat třeba cukety!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3081 kcal
- Bílkoviny 267 g
- Sacharidy 235 g
- Tuky 114 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.