Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
5,0 (4x)
13. 12. 2024
Květáková pizza
Apetit
Květáková pizza
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
5,0 (4x)

Vyměňte kynuté těsto v základu pizzy za zeleninu, v tomto receptu je to květák doplněný mandlemi. Když na křupavou placku přidáte domácí rajčatovou omáčku a sýr, máte chutné zdravé jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na rajčatovou omáčku

Na pizzu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 413.75 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 13.25 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejkouzelnějších Vánoc. Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář. Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky. Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé. Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali. Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

chad-montano-MqT0asuoIcU-unsplash.jpg

Historie pizzy: Od chlebové placky pro nejchudší až po celosvětový fenomén. Kterou máte nejraději?

Pizza – dnes univerzální symbol pohody, rychlého jídla i kulinářského umění. Vznikla jako prostá chlebová placka pro ty nejchudší, ale její cesta dějinami je plná překvapení, kulturních proměn i královských příběhů. Věděli jste, že její kořeny sahají až ke starověkým Řekům a že v Neapoli dodnes funguje první pizzerie? Proč si tento pokrm podmanil svět?