Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Přidáme uvařený, nakrájený květák, osolíme, opepříme, přidáme majoránku dle chuti a vejce. Mícháme, až se vejce srazí. Podáváme s bramborem nebo zeleninovou oblohou.
Oranžové víno, starobylý poklad z Gruzie, se dostává do centra pozornosti. Jeho fascinující barva a neobyčejná chuť vás okamžitě zaujmou. Co stojí za jeho rostoucí oblibou? Proč je tak jedinečné a jak si ho vychutnat naplno?
...
Archeologické a archeobotanické nálezy v oblasti Mikulčic odhalily úžasné tajemství. Staří Slované na území Velké Moravy měli skutečně velmi pestrý jídelníček – a to včetně vína, ovoce a řady dalších překvapivých surovin. Do jakého...
Začněte den zdravou a chutnou snídaní, která se připraví prakticky sama přes noc. Bircher müesli stačí večer promíchat a ráno na vás čeká hotová krémová kaše – ideální řešení pro hektická rána. K vločkám přidejte jogurt, sezónní ovoce a...
Komu úroda přála, tomu se plní mísy švestkami a dalším ovocem. Nejlepším způsobem, jak zpracovat ovoce a vybavit se zásobami na zimu, je zavařování. Jednou z nejlahodnějších variant jsou pak bezesporu povidla. Zajímá vás jejich příprava,...
Špagety carbonara jsou ideálním pokrmem pro podzimní večery. Hedvábná omáčka s křupavou slaninou dokáže vylepšit nepovedený den, a co je nejlepší, můžete je mít na stole za čtvrt hodiny.
...
Zbylé svačiny nemusí končit v koši! I pomačkané banány, zvadlá jablka, oschlý sýr nebo zapomenutý jogurt můžete snadno proměnit v chutné pokrmy. Stačí jim dát druhou šanci a zapojit trochu kreativity – uvidíte, jak snadno využijete i to, co...