Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Kynutý štrúdl
Kynutý štrúdl


> 60 min
0,0 (0x)

Příprava kvásku dle běžného postupu. Mouku nasypeme do mísy, přidáme cukr, špetku soli, dva žloutky a rozpuštěné máslo. Nakonec vlijeme kvásek. Mléko přidáváme dle potřeby vlažné. zaděláme hladké těsto, které necháme vykynout na teplém místě zhruba 45 min. Těsto rozdělíme na dva díly, rozváléme a plníme (tvarohem, mákem, ořechy, povidly, jablky....). Pečeme v troubě při teplotě 180C.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu