Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Kyperské afelio
Kyperské afelio


> 60 min
0,0 (0x)

1. Hovězí maso očistíme a nakrájíme na kostky, ty naskládáme do mělké mísy a přidáme koriandr, skořici a pepř. Vše zalijeme 300 ml vína a vinným octem. Zakryté necháme marinovat, nejlépe přes noc. Těsně před přípravou maso z marinády vyjmeme a necháme okapat. Marinádu přecedíme a polovinu tekutiny uchováme. 2. V hrnci rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zesklovatíme na něm cibuli nakrájenou na kolečka. Přidáme okapané maso a zprudka opečeme. Přilijeme zbylou marinádu a necháme pomalu dusit. Podle potřeby doléváme vodu, případně nepoužité červené víno. Osolíme a dusíme doměkka. Můžeme zjemnit trochou másla.Podáváme s kuskusem smíchaným s čerstvými bylinkami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu