Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (31x)
9. 7. 2014
Kyselé zelí na cibulce
Kyselé zelí na cibulce


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (31x)

Kysané zelí je skvělé za studena, tedy bez tepelné úpravy, ale i zatepla. Hodí se do polévek, nebo z něj můžete připravit skvělou přílohu k pečenému masu nebo k zabijačkovým specialitám. Takové je například kyselé zelí na cibulce. Jeho příprava je extrémně jednoduchá a rychlá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 301 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kacka.pohodark…

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zelí podle Václava Friče