Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)
27. 2. 2025
Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem
Apetit
Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)

Křupavé langoše, šťavnaté trhané kachní maso a výrazný paprikový kečup – tahle kombinace posouvá street food na úplně novou úroveň. Recept šéfkuchaře Pavla Švestky spojuje tradiční chuť s moderním pojetím a přináší dokonalý zážitek pro všechny milovníky poctivého jídla.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na trhanou kachnu

Na langoše

Na kečup

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1174.75 kcal
  • Bílkoviny 39.75 g
  • Sacharidy 129.75 g
  • Tuky 54.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená Zpracujte svatomartinskou husu do posledního kousku podle šéfkuchaře Libora Baďury

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Velikonoční vejce

Kdy budou Velikonoce v roce 2026?

Král je mrtev, ať žije král! chtělo by se možná zvolat. Velikonoce 2026 tu budu už za 349 dní! Zatímco u Vánoc není hned po jejich skončení problém z hlavy spočítat, za jak dlouho tu budou další, u Velikonoc je to kvůli pohyblivému datu celkem oříšek. My vám ale můžeme prozradit, že Velikonoce 2026 budou jako každý rok v neděli následující po prvním jarním úplňku. A kdyby náhodou první jarní úplněk připadnul na neděli, Velikonoce se slaví až tu následující. Jaké tedy bude přesné datum?