Křupavé langoše, šťavnaté trhané kachní maso a výrazný paprikový kečup – tahle kombinace posouvá street food na úplně novou úroveň. Recept šéfkuchaře Pavla Švestky spojuje tradiční chuť s moderním pojetím a přináší dokonalý zážitek pro všechny milovníky poctivého jídla.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na trhanou kachnu
Na langoše
Na kečup
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1174.75 kcal
- Bílkoviny 39.75 g
- Sacharidy 129.75 g
- Tuky 54.5 g
Postup přípravy
- Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená Zpracujte svatomartinskou husu do posledního kousku podle šéfkuchaře Libora Baďury
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.