Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...
Mandle a marcipán na svátečním stole nesmí chybět. Bez mandlí by vánočka nebyla vánočkou a bez marcipánu by cukroví postrádalo noblesu. Odkud tyto lahůdky pocházejí a jak s nimi v kuchyni pracovat?
...
Chlupaté knedlíky patří k nejtypičtějším pokrmům české kuchyně. Své jméno získaly díky nastrouhaným bramborám, které jim propůjčují „chlupatý“ vzhled. Jsou mimořádně všestranné – můžete je podávat jako přílohu, hlavní chod nebo je zapékat....
Multifunkční hrnec se v posledních letech stal hitem moderních kuchyní a zdá se, že zvládne téměř všechno: vaření, dušení, pečení i smažení. Ale stojí za to do něj investovat, nebo je to jen další spotřebič, který bude zabírat místo na...
Ve 20. a 30. letech minulého století, kdy se psal hlavní příběh 1. Československé republiky, bylo cukroví symbolem pohostinnosti, elegance a umu tehdejších hospodyněk. Správná hospodyňka měla napečeno minimálně sedm druhů, od každého pár...
Řeší kvalitu jídla, vařením stráví klidně hodiny a neváhá se pověnovat i food stylingu. Neustále sleduje gastro scénu a číhá na nové podniky, dovolenkové destinace vybírá podle kvality místní kuchyně. Jídlo je jeho téma, vášeň, jídlo je pro...