Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Ledový salát s rukolou a francouzskou vinaigrette

Ledový salát s rukolou a francouzskou vinaigrette

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

ledový salát
rukola
hořčice dijonská
sůl
pepř
slunečnicový olej
ocet

Ledový salát oplácheneme a osušíme, nasekáme na tenké nudličky, smícháme v míse spolu s rucollou.

Do mísi přidáme polévkovou lžíci dijonské hořčice, sůl, pepř a kávovou lžíci octa, jemně přimícháváme olej. Omáčka by měla mít majonézovou konzistenci.

Autor: Chefparade1

Apetit magazín

Jak na výrobu perníkové chaloupky krok za krokem
  • Tipy a triky

Jak na výrobu perníkové chaloupky krok za krokem

Vyrobte si letos vlastní perníkovou chaloupku! Máme pro vás skvělý recept na perníkové těsto a postup, jak chaloupku slepit a ozdobit. Tato chaloupka potěší děti a vnese do vašeho domu kouzelnou vánoční atmosféru. A na závěr si na ní...
Cookies - křupavé koláčky na svačinu i na cesty

Cookies - křupavé koláčky na svačinu i na cesty

V Anglii a Austrálii jim říkají „biscuits“, ve Španělsku „galletas“, v Americe „cookies“. Němci je nazývají „keks“ a pro nás to jsou sušenky. Malé sladké křupavé koláčky, které si můžeme udělat na mnoho způsobů. Proč si je...
Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...

Obchod Apetit