Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,8 (6x)
31. 12. 2024
Lepivá vepřová žebírka s rapadurovou solí
Apetit
Lepivá vepřová žebírka s rapadurovou solí
Apetit


Snadné
> 120 min
3,8 (6x)

Příprava žebírek je sice delší, ale vše se dá udělat pohodlně dopředu. Mírně zemitá příchuť rapadury (sušené třtinové šťávy) posune tahle lepivá žebírka o stupínek výš, než kdyby byla na medu. Koupíte ji i v prodejnách zdravé výživy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na rapadurovou sůl

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1005.33 kcal
  • Bílkoviny 38.83 g
  • Sacharidy 13.33 g
  • Tuky 82.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/1

Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.