Příprava žebírek je sice delší, ale vše se dá udělat pohodlně dopředu. Mírně zemitá příchuť rapadury (sušené třtinové šťávy) posune tahle lepivá žebírka o stupínek výš, než kdyby byla na medu. Koupíte ji i v prodejnách zdravé výživy.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na rapadurovou sůl
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1005.33 kcal
- Bílkoviny 38.83 g
- Sacharidy 13.33 g
- Tuky 82.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.