Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lívance

Hodnocení receptu
3/5 Počet hodnocení: 16
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1491 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 263 g
Tuky 21 g
Vláknina 25 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nadýchané lívance jsou skvělou volbou pro víkendovou snídani nebo brunch. Dopřát si je můžete s ovocem, se šlehačkou, nebo jako americkou klasiku s javorovým nebo karamelovým sirupem. Naše oblíbené jsou také lívance s borůvkami a medovou omáčkou, které vás doslova pohladí na duši. 

Postup

1

V míse utřeme droždí s cukrem na kašičku, zalijeme trochou vlažného mléka, posypeme trochou mouky a necháme vzejít kvásek.

2

Ke kvásku přidáme zbylé ingredience, promícháme do hladka a necháme kynout na dvojnásobek.

Autor: Barucha

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...