Lučinová frittata s pórkem

Lučinová frittata s pórkem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 980 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 18 g
Tuky 73 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bleskové jídlo, které snadno převezete i do práce. Frittatu doplňte čerstvým salátem se svou oblíbenou zálivkou.

Suroviny

krémový sýr 3 bal
Lučina 100 g
vejce 3 ks
1 hrst
nakrájený pórek
paprika červená 1 ks
na nudličky
máslo 1 ČL
sůl
pepř

Malý pekáček vyložíme pečícím papírem, troubu rozehřejeme na 150 °C. Na másle krátce osmahneme pórek s paprikou a osolíme. 3 vejce vyšleháme a pak přidáme 3 Lučiny, sůl a pepř a znovu vyšleháme. Vmícháme připravenou zeleninu, nalijeme do pekáčku a pečeme dozlatova.

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit