0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lučinová frittata s pórkem

AD
Lučinová frittata s pórkem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Lučinová frittata s pórkem

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 988 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 19 g
Tuky 73 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bleskové jídlo, které snadno převezete i do práce. Frittatu doplňte čerstvým salátem se svou oblíbenou zálivkou.

Suroviny

krémový sýr 3 bal
Lučina 100 g
vejce 3 ks
pórek 1 hrst
nakrájený
paprika červená 1 ks
na nudličky
máslo 1 ČL
sůl
pepř

1 Malý pekáček vyložíme pečícím papírem, troubu rozehřejeme na 150 °C. Na másle krátce osmahneme pórek s paprikou a osolíme. 3 vejce vyšleháme a pak přidáme 3 Lučiny, sůl a pepř a znovu vyšleháme. Vmícháme připravenou zeleninu, nalijeme do pekáčku a pečeme dozlatova.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit