Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
AD
Lučinová frittata s pórkem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Lučinová frittata s pórkem

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 988 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 19 g
Tuky 73 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bleskové jídlo, které snadno převezete i do práce. Frittatu doplňte čerstvým salátem se svou oblíbenou zálivkou.

Související recepty

Suroviny

Lučina 100 g
vejce 3 ks
pórek 1 hrst
nakrájený
na nudličky
máslo 1 ČL
sůl
pepř

Postup

1

Malý pekáček vyložíme pečícím papírem, troubu rozehřejeme na 150 °C. Na másle krátce osmahneme pórek s paprikou a osolíme. 3 vejce vyšleháme a pak přidáme 3 Lučiny, sůl a pepř a znovu vyšleháme. Vmícháme připravenou zeleninu, nalijeme do pekáčku a pečeme dozlatova.

Apetit magazín

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit
  • Tipy a triky

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit

Zkuste si představit Vánoce bez strouhanky. Co byste dělali s kaprem nebo řízky? Tahle nenápadná, ale nepostradatelná ingredience si vydobyla pevné místo v české kuchyni – a to nejen o svátcích. Ať už jde o smažené dobroty, zahuštění...