Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Malinovo-vanilkový pohár
Malinovo-vanilkový pohár
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Malinovo-vanilkový pohár

2.8/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1115 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 129 g
Tuky 55 g
Vláknina 18 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Maximální efekt s minimem námahy: jen deset minut přípravy. A ta chuť!

Související recepty

Suroviny

1 ks
biskupský chlebíček
pudink 500 g
domácí nebo vanilkový krém
maliny 300 g
čerstvé
pomerančová šťáva
z jednoho pomeranče
ušlehaná
pistácie hrst
nahrubo nasekané

Postup

1

Biskupský chlebíček nakrájejte na kousky a rozdělte do šesti pohárových sklenic. Polovinu malin smíchejte v misce s pomerančovou šťávou a vidličkou rozmačkejte. Směsí pak přelijte biskupský chlebíček a poháry naplňte vanilkovým krémem. Nechte nejméně půl hodiny chladit v lednici.

2

Poháry můžete připravit i den dopředu. Před podáváním ozdobte šlehačkou, zbytkem malin a nasekanými pistáciemi.

NĚCO NAVÍC: Domácí pudink snadno nahradíte kupovanými pudinky či krémy – podívejte se do chladicího boxu s jogurty. Zapátrejte zejména mezi mléčnými výrobky pro děti, vanilkové krémy pro nejmenší chutnají báječně!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/6

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...