Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Malinový ripley

Malinový ripley

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 95 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 22 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Osvěžující koktejl

Suroviny

mražené maliny 2 hrsti
citronová vodka 50 ml
50 ml
likér triple sec
citronová štáva 4 ČL
krupicový cukr 2 ČL
led
nasekaný
maliny
na ozdobu

Nechte povolit 2–3 hrsti mražených malin, zlehka je rozmačkejte a promíchejte s 50 ml citronové vodky. Přilijte 50 ml likéru triple sec, 4 lžičky citronové šťávy a přidejte 2 lžičky krupicového cukru a nasekaného ledu. Promíchejte v šejkru a rozlejte do 2 sklenic. Ozdobte malinou.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit