0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2841 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 262 g
Tuky 166 g
Vláknina 39 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 2 ks
vanilkový extrakt 1 PL
ovoce 350 g
švestky, maliny, ostružiny
moučkový cukr
mandle plátky 2 PL
140 g
mleté mandle
máslo 150 g
třtinový cukr 140 g
mouka pšeničná hladká 140 g
kypřicí prášek do pečiva 1 PL

Predhriať trúbu na 180°C Formu s odnimateľným dnom  s priemerom 20cm vymazať maslom posypať hrubou múkou. V Kitchen aid premiesiť ml. mandle, maslo, cukor, múku, pašok do pečiva  vajcia a vanilkový lusk. Polovicu zmesi rozotrite do formy, uhladte a posypte ovocím potom naneste ostatné cesto a posypte mandlovými lupienkami a dajte piecť na 50 min .Nechajte vychladnúť vyberte  z formy pocukrujte. Hotovo. 

Autor: bibibeno

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...
Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč