Domácí máslová vánočka je to nej, čím se můžete na Vánoce blýsknout! Toto tradiční sladké pečivo si zamilujete. Je skvělá na sladkou snídani, nebo svačinku. Vynikající s máslem a marmeládou, nebo s oříškovým krémem. Výborná je i opečená a náš oblíbený recept se s vámi rádi podělíme. A pokud vám náhodou nějaká ještě zbude, můžete z ní udělat i skvělou žemlovku.
Suroviny
Na 1 vánočku
Suroviny
Na 1 vánočku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5631 kcal
- Bílkoviny 161 g
- Sacharidy 570 g
- Tuky 276 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče