Ryb na talíři nikdy není dost! S filé s bylinkovým máslem se nemusíte bát, že byste ji při přípravě zkazili. Připravit dokonale šťavnatou rybu zvládne každý!
Suroviny
rostlinný olej
1
PL
kari pasta
PL
thajská žlutá kari pasta
kokosové mléko
400
ml
voda
200
ml
rybí omáčka
PL
cukr
ČL
sůl
mražená zelenina
1
bal
balení mražené Zámecké zeleniny Nowaco
limetová šťáva
dle chuti
rajčata cherry
250
g
přepůlených
rybí filé
4
ks
filety Nowaco s bylinkovým máslem
K podávání
rýže jasmínová
vařená
koriandr čerstvý
nakrájená na osminky
Postup
1
V hrnci rozpalte na středním plamenu 1 lžíci oleje a přidejte žlutou kari pastu, za častého míchání ji opékejte, aby se rozvoněla. Vlijte kokosové mléko a vodu a přiveďte k varu. Přidejte rybí omáčku, cukr a sůl, dochuťte podle chuti - rybí omáčkou nebo přidejte ještě trochu kari pasty. Vsypte mraženou zeleninu.
2
Rybí filet uvařte dle návodu na obalu.
3
Do omáčky vmíchejte cherry rajčátka a hrnec odstavte.
4
Na talíř nebo do misky dejte jasmínovou rýži. Přelijte žlutým kari, navrch dejte filet a ozdobte koriandrem.