Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (8x)
13. 11. 2024
Máslové sušenky s čajem Earl Grey a pomerančovou polevou
Apetit
Máslové sušenky s čajem Earl Grey a pomerančovou polevou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (8x)

Nápad na sušenky jsme zahlédli na blogu Preppy kitchen a jsou úžasné – křehké a lahodně máslové. Horké máslo dobře vstřebá chuť čaje, dbejte na to, aby byl čaj skutečně podrcený najemno a nepřehánějte to s množstvím, jinak by sušenky mohly být nahořklé.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

24

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

24

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 159.29 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 14.25 g
  • Tuky 9.96 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Máslo

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho vlastnosti, na co si dát pozor při výběru a proč právě máslo může být vaším tajným kuchařským trumfem.