Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Maso po čínsku

Maso po čínsku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1402 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 101 g
Tuky 75 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé jídlo z jedné pánve. Nedáte-li bez přílohy ani ránu, podávejte s rýží.

Suroviny

slunečnicový olej 4 PL
panenka 3 ks
tence pokrájená
1 svazek
chřest oloupané, pokrájené
okurka 1 ks
jemně pokrájená
cuketa 2 ks
jemně pokrájená
paprika 1 ks
červená, bez semínek
paprika 1 ks
žlutá, bez semínek
cibule červená 1 ks
jemně pokrájená
pažitka 1 svazek
čerstvá
Na sladkokyselou omáčku
cibule červená 1 ks
nakrájená
česnek 2 stroužky
nasekaný
krupicový cukr 50 g
ananas 50 g
konzerva
kečup 1 PL
vinný ocet bílý 1 PL

Přísady na omáčku promíchejte v kastrůlku a na mírném plameni povařte asi pět minut. Dejte stranou.

Olej rozehřejte ve velké pánvi nebo ve woku. Vsypte maso a za stálého míchání opékejte asi pět minut. Přidejte všechnu zeleninu a smažte asi pět minut; míchejte. Vlijte omáčku a ještě dvě minuty prohřívejte. Posypte pažitkou.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit