0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Maso po čínsku

Maso po čínsku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Maso po čínsku

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1402 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 101 g
Tuky 75 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé jídlo z jedné pánve. Nedáte-li bez přílohy ani ránu, podávejte s rýží.

Suroviny

slunečnicový olej 4 PL
tence pokrájená
chřest 1 svazek
chřest oloupané, pokrájené
jemně pokrájená
jemně pokrájené
paprika 1 ks
červená, bez semínek
paprika 1 ks
žlutá, bez semínek
cibule červená 1 ks
jemně pokrájená
pažitka 1 svazek
čerstvá
Na sladkokyselou omáčku
cibule červená 1 ks
nakrájená
česnek 2 stroužky
nasekaný
krupicový cukr 50 g
konzerva
kečup 1 PL
vinný ocet bílý 1 PL

1 Přísady na omáčku promíchejte v kastrůlku a na mírném plameni povařte asi pět minut. Dejte stranou.

2 Olej rozehřejte ve velké pánvi nebo ve woku. Vsypte maso a za stálého míchání opékejte asi pět minut. Přidejte všechnu zeleninu a smažte asi pět minut; míchejte. Vlijte omáčku a ještě dvě minuty prohřívejte. Posypte pažitkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/2

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč