Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (24x)
18. 7. 2014
Masová soljanka
Apetit
Masová soljanka
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (24x)

Polévka z oliv, kapar a nakládaných okurek je ruská klasika podobně jako boršč. Má mnoho variant, tak zkuste náš recept – masová soljanka je skvělá! Sytá, lehce nakyslá polévka s lžící zakysané smetany vám jistě zachutná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 672.17 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 44.67 g
  • Tuky 40.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky