Polévka z oliv, kapar a nakládaných okurek je ruská klasika podobně jako boršč. Má mnoho variant, tak zkuste náš recept – masová soljanka je skvělá! Sytá, lehce nakyslá polévka s lžící zakysané smetany vám jistě zachutná.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 672.17 kcal
- Bílkoviny 25 g
- Sacharidy 44.67 g
- Tuky 40.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky