Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Medová omáčka s ořechy

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 522 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 79 g
Tuky 13 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Je jako stvořená k sýrům a sýrovým terinám

Související recepty

Suroviny

lískové oříšky 1 ČL
nahrubo
pistácie 1 ČL
nahrubo
mandle 1 ČL
nahrubo
sušené, propláchnuté, vypeckované, najemno
sušené, najemno
med 2 PL
tekutý
pepř mletý
hrubě mletý

Postup

1

Smíchejte lískové ořechy, pistácie, mandle, švestky a meruňky v misce.

2

Přidejte k nim med a ochuťte hrubě mletým pepřem. Podávejte k sýrové terině.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/2

Apetit magazín

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit
  • Tipy a triky

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit

Zkuste si představit Vánoce bez strouhanky. Co byste dělali s kaprem nebo řízky? Tahle nenápadná, ale nepostradatelná ingredience si vydobyla pevné místo v české kuchyni – a to nejen o svátcích. Ať už jde o smažené dobroty, zahuštění...