Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Medové semifreddo v griliášové oplatce


< 30 min
0,0 (0x)
Název semifreddo by se dal přeložit jako ,polozmrzlina‘. Chutná v každé roční době!

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 12 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 12 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2470 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 250 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Medové semifreddo v griliášové oplatce

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Hotel Nové lázně

Pohlednice z Mariánských lázní: Dříve sem jezdili mladí lidé za zábavou. Že je na nich něco uklidňujícího, věděl už Jan Neruda

Když chtěl jet mladý člověk v 19. století za zábavou, zamířil do jednoho z lázeňských měst, která žila kulturou a zároveň nabízela odpočinek. Poslední desítky let do lázní míří spíše starší generace. Přitom s přibývajícími duševními potížemi právě u mladých lidí by měly být procházky po kolonádě skoro povinné. A pokud jste lázně ještě nezažili, začněte těmi nejmladšími a nejkrásnějšími.