Fazole v kombinaci s chilli a křehkou čerstvou paprikou spolehlivě vnesou do kuchyně (i do žaludku) teplo. Mexické fazole si můžete dopřát s tortillami ale i s chlebem, nebo s rýží. Recept je z konzervovaných fazolí, ale klidně si den předem můžete namočit suché a následně v čisté vodě uvařit.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1243 kcal
- Bílkoviny 63 g
- Sacharidy 221 g
- Tuky 31.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005