Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (31x)
24. 3. 2016
Mexické fazole
Apetit
Mexické fazole
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (31x)

Fazole v kombinaci s chilli a křehkou čerstvou paprikou spolehlivě vnesou do kuchyně (i do žaludku) teplo. Mexické fazole si můžete dopřát s tortillami ale i s chlebem, nebo s rýží. Recept je z konzervovaných fazolí, ale klidně si den předem můžete namočit suché a následně v čisté vodě uvařit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1243 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 221 g
  • Tuky 31.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vydatné chilli con carne
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Fazole v hrnci

Jak na to: fazole

Fazole jsou cenným zdrojem rostlinných bílkovin, obsahují zdravé tuky, množství vlákniny, minerální látky a vitaminy skupiny B. Víte, jak fazole připravovat, aby byly nejen zdravé, ale i dobré?